Close

Az Alu-Style Kft újdonságokat mutatott be a milánói bútorkiállításon

2015. április 14-19. között az Alu-Style Kft második alkalommal vett részt kiállítóként a legrangosabb nemzetközi bútorkiállításon, a milánói Salone del Mobile-n.
A kiállítás minden évben tömegesen vonzza az olasz és a külföldi designereket, bútorkereskedőket és lakberendezőket, így ideális terepet kínál a kiállító cégek számára újdonságaik bemutatására és tesztelésére. Az Alu-Stye Kft a modern szekcióban, mintegy 81 nm-en a már bevezetett termékei mellett (mint az Albatros Slide térelválasztó tolóajtók és Albatros Swing falba simuló beltéri ajtók, vagy az In-Out tolóajtó-család és a Loft Solo polcrendszer) sok fejlesztéssel készült az eseményre.
 
A bejáratnál egy 3 m magas, átlátszó üveges Albatros Swing beltéri ajtót mutattunk be. A trendek azt mutatják, hogy a lakberendezők a plafonig érő ajtókat részesítik előnyben, amely eddig is megoldható volt az Albatros Swing rendszerrel, ugyanakkor átlátszó üveges kivitelben ideális lehet olyan terek leválasztására, ahol a könnyedség elsődleges szempont. Tökéletesen kiegészítheti egy ilyen falba simuló ajtó a design-ban megegyező Albatros Slide térelválasztó tolóajtó rendszert, mivel mostantól akár ugyanolyan üveggel is rendelhető mindkét megoldás.
 
Az Alu-Style Kft újdonsága, és a kiállítást követően kerül bevezetésre a dupla-betéttel szerelt, hanggátló kivitelben is kapható Duo tolóajtó-rendszer, mely a kiállításon Urban Titan bőrrel, grafit alumínium profillal került bemutatásra, de kapható lesz színes üvegekkel is. Ideális megoldás pl. irodai terek, vagy nappali-hálószoba leválasztására, és elérhető lesz alsó-felső sínes, és függesztett megoldással is.
 
Itt került bemutatásra a falban futó megoldás, amely bármely tolóajtó rendszerünkkel kompatibilis, és lehetővé teszi az ajtó falban történő elrejtését
 
OTS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top