Close

Megvásárolt újságírók – megjelent Udo Ulfkotte könyve

Ulfkotte nagysikerű könyve a„Megvásárolt újságírók” mától magyar nyelven is kapható.A sajtótájékoztatón meghallgathattuk az írót az Európa szerte Magyarországot támadó Amerika barát sajtóvélemények hátteréről.
 
Udo Ulfkotte Megvásárolt újságírók című könyvéről beharangozót közöltünk 2015 március 23-án.
A mai sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a könyv megjelent magyarul, a Patmos Records kiadó, azaz a Hit gyülekezete egyház gondozásában. A könyv, ahogyan a fent hivatkozott beharangozóban jócskán idéztünk az előszóból, végigvezeti az olvasót a nyugat-európai liberális újságírás hazug módszerein. Sűrű példákkal, esettanulmányokkal támasztja alá leleplező állításait. Ulfkotte maga is a különféle európai és amerikai titkosszolgálatok és az azoktól függő vezető sajtóorgánumok kegyeltje volt, a Frankfurter Allgemeine Zeitungnál dolgozott 17 éven keresztül. Személyét, hasonlóan nyugat-európai újságírók százaiéhoz, felhasználták az utóbbi évtizedek háborús hangulatkeltéséhez, a közvélemény befolyásolásához. Mindezért jelentős kedvezményekben részesült, pénzzel, ajándékokkal, drága utazásokkal honorálták készséges együttműködését. Aki újságolvasó ember, feltétlenül el kell, hogy olvassa ezt a könyvet! Érdekesek a magyarázatai mindazokkal az Amerika által pénzelt transzatlanti szervezetekkel kapcsolatban, amelyek a pénzforrások egy részét elosztják az együttműködő újságírók között.
A sajtótájékoztatón kitért az elmúlt évek Magyarország ellenes sajtójára is. Elmondta, hogy a rágalmak sora, az, hogy Magyarországot folyamatosan támadják, jelnek is vehető. Azt mutatja meg, hogy egy szuverén állam szuverén intézkedései milyen kétségbeesett rágalomhadjáratot válthatnak ki a hatalmukat féltő atlanti véleményvezérekben. Végül utalt a Magyarországot ért korrupciós vádakra. Éppen azok az amerikai tisztviselők, akik korrupt módon, pénzért vásárolták meg a magyarországi kiküldetés lehetőségét, voltak a leghangosabbak akkor, amikor Magyarországot felsőbb utasításra, korrupciós vádakkal kellett besározni.
Földi Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top