Close

A Neoton Família Sztárjai karneváloznak a Syma-csarnokban

Forrás: kozpontban.hu

Karneválra hívják rajongóikat a Neoton Família Sztárjai. Pénteken a Syma-csarnokban az együttes valamennyi nagy slágere elhangzik.

A koncert három részből áll: rockból, lírából és diszkóból. A színpadkép és a zenekar stílusa ennek megfelelően változik, ezzel is érzékeltetve a karneváli forgatagot. A mintegy 420 Neoton Família-dalból legalább harminc sláger biztosan elhangzik – szerepel a szervezők MTI-hez eljuttatott ajánlójában.
A Neoton Família ezen a néven 2005-ben adott koncertet utoljára, azóta Csepregi Éva énekes, Végvári Ádám gitáros-énekes és Baracs János basszusgitáros Neoton Família Sztárjaiként lép fel együtt (2007 novemberéig Bardóczi Gábor dobos is velük játszott). A zenekarban Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid dobol, Lukács Andrea zongorázik és vokálozik, Lukács László gitározik.
A formáció a most pénteki koncerten az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészülve zenél; az együttműködés 2011-ben kezdődött a Sportarénában, a Miénk ez a Cirkusz! című koncerten. A Neoton Família Sztárjait Gulyás Erika és Faith Ildikó (vokál), valamint Pityó Gábor (zongora) is kiegészíti a színpadon.
A Neoton története az 1960-as évekbe nyúlik vissza, az alapító Pásztor László és Galácz Lajos volt. Az áttörést 1979-ben a Napraforgó című lemez hozta meg a zenekarnak, a vokális popzenét játszó csapat ezután több mint húsz éven át sikert sikerre halmozott. Japánban tíz éven át számos aranylemezt értek el, 1983-ban Tokióban a Yamaha Fesztiválon nagydíjat kaptak Time Goes By című dalukért. Spanyolországban a Santa Maria és a Don Quijote felkerült a slágerlistákra, az 1988-as szöuli nyári olimpiai játékok egyik hivatalos dalát Csepregi Éva és Leslie Mandoki énekelte.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top