Close

Gyermek az egyik áldozat

Százhalombatta, 2014. december 21. Összeroncsolódott személyautó és motorkerékpár a 6-os főúton, Százhalombatta közelében 2014. december 21-én. A két jármű balesetében a motorkerékpáros, valamint a személyautó egyik utasa - egy gyermek - a helyszínen meghalt, az autó vezetője is megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Két ember életét vesztette, amikor egy motoros és egy személyautó karambolozott vasárnap délután a 6-os főúton, Százhalombatta közelében – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.


Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a balesetben a motorkerékpáros, illetve a személyautó egyik utasa – egy gyermek – a helyszínen meghalt, az autó vezetője is megsérült. A rendőrség korábbi közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M6-os autópályára terelték.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján kora este közölte, hogy megindult a forgalom vasárnap este a 6-os főút 24. kilométerszelvényénél, ahol délután egy halálos kimenetelű baleset miatt zárták le az útszakaszt.

MTI

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top