Close

Mark Wahlberg lesz a „hatmilliárd dolláros férfi” egy régi tévésorozat filmváltozatában

Los Angeles – Mark Wahlberg alakítja a „hatmilliárd dolláros férfit” egy hetvenes évekbeli tévésorozat filmváltozatában, amely 2016-ban kerülhet a mozikba – értesült a deadline.com hollywoodi portál.

 
A film a The Six Billion Dollar Man (Hatmilliárd dolláros férfi) címet kapta, ez eltér az egykori sorozat címétől, amely még milliókban számolva a főhős értékét The Six Million Dollar Man (Hatmillió dolláros férfi) volt. A filmet Peter Berg rendezi, aki korábban A túlélő című háborús drámában dolgozott együtt Wahlberggel. 
A Weinstein Co. filmvállalathoz tartozó Dimension Films produkciója Steve Austin űrhajósról szól, aki egy kísérleti repülésen súlyos balesetet szenved, amelynek következtében két lábát, egy karját és fél szemét vesztíti el. Az orvosoknak bionikus végtagok beültetésével sikerül talpra állítaniuk az immár szupererővel bíró férfit, akit különleges titkosügynökként a kormány szolgálatába állítanak.
A film Martin Caidin 1972-ben megjelent Cyborg (Kiborg) című könyvén alapul, amely bestseller lett a hetvenes években. A regény nyomán született tévésorozatnak hatalmas rajongótábora volt és The Bionic Woman címmel egy másik tévésorozat is kinőtt belőle. 
A Dimension jövőre tervezi a forgatást, hogy a filmet 2016-ban bemutathassák.
MTI 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top