Close

Sean Bean is szerepel Ridley Scott új sci-fijében

Los Angeles, 2014. október 22., szerda (MTI) – Sean Bean is csatlakozott a Marson játszódó új Ridley Scott-sci-fi szereposztásához – értesült a The Hollywood Reporter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A The Martian című filmben Matt Damon alakít bajba került űrhajóst, aki csapdába kerül egy marsi kolónián, és azért küzd, hogy életben maradjon, amíg a NASA esetleg mentőexpedíciót indít érte.
Kate Mara, Jeff Daniels, Michael Pena, Kristen Wiig és Jessica Chastain is látható majd a mozikban jövő novemberben debütáló filmben. Bean a NASA repülési igazgatóját játssza.
A Szárnyas fejvadász és A nyolcadik utas: a Halál rendezője a produceri munkán Simon Kinberggel és Aditya Sooddal osztozik. Andy Weir A marsi című nagy sikerű regénye nyomán Drew Goddard írta a forgatókönyvet.
Bean jelenleg a TNT csatorna Legends című idén indult krimisorozatában játszik főszerepet. De feltűnik majd 2015 februárjában a Wachovski testvérek Jupiter felemelkedése című sci-fijében is, és mostanában fejezte be a munkát a Pixels című Adam Sandler-vígjátékban, amelyet jövő nyáron mutatnak be.
 
MTI 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top