Close

Táncirkusz gyerekeknek

simoragSimorág TánCirkusz – A napisten unokája és a tengeri sárkány lánya

Japán mesékre épülő tánc-fizikai színház-cirkusz.

Első ízben mutatkozik be a Simorág TánCirkusz a Bethlen Téri Színházban október 19-én 10.00-tól  A Napisten unokája és a tengeri sárkány lánya című előadással.

 

A vadász, aki a napisten unokája, különleges víz alatti utazáson vesz részt, miután a tengeri sárkány lánya különböző lények képében megbabonázza.

A harcos mesehősnek fegyverei nélkül kell megbirkóznia az ismeretlennel. A hős hiába találja meg párját, egymás lényegét is meg kell fejteniük. A tűzgolyó, a nap és a tenger viaskodása különleges hangulatú világot görget felénk.

A társulat a mesék áramló fantáziáját építi be munkamódszerébe, ahogyan a jelmezek, díszletek vagy maguk a szereplők folyamatosan átalakulnak.

A napisten unokája és a tengeri sárkány lánya egy rendhagyó előadás, amelyben találkozhatunk óriásbábbal, maszkokkal, akrobatikával és varázslattal.A királyfi és a tündérek találkozása különleges világba vezet el kicsiket és nagyokat egyaránt.

A TánCirkusz előadásai elmélyült alkotómunkával jönnek létre, a társulat tagjai számára fontos, hogy minden előadásuk kutatómunka eredménye. A tánc, a mozgás és a színház kifejezőeszközeit használják különleges képek és hangulatok születéséhez, létrehozva a saját világunkat.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top