Close

Európa leggyorsabban növekedő vállalatának választották az NNG-t, a budapesti székhelyű navigáció fejlesztő vállalatot

Európa leggyorsabban növekedő vállalatának választották az NNG-t, a budapesti székhelyű navigáció fejlesztő vállalatot – közölte a cég az MTI-vel szombaton. Az International Business Awards (IBA) díjakat pénteken este Párizsban adták át.
A nemzetközi üzleti élet rangos díjával vállalatok és cégvezetők kiemelkedő eredményeit jutalmazzák évente. A díjakra a világ bármely pontjáról, méretüktől függetlenül nevezhetnek a cégek. Idén több mint 60 országból érkeztek pályázatok, amelyeket a közel 250 fős zsűri értékelt.
Az európai régióban a leggyorsabban növekvő cégek kategóriájában az első helyet nyerte el az NNG több mint 3500 nevező közül. Emellett az IBA zsűrije az észak-amerikai régióban is bronzzal jutalmazta a cég Amerikában elért üzleti eredményeit. Balogh Péter, az NNG társalapítója és vezérigazgatója a díjátadót követően elmondta, hogy a 2014-es év különösen intenzív volt a vállalat számára: 650-re nőtt a létszámuk, irodákat nyitottak Japánban, Amerikában, és már folyik a toborzás az idén induló szegedi fejlesztő központjukba is, ahova 200 munkavállalót keresnek. „Mindezek a számok azt bizonyítják, jól döntöttünk, amikor stratégiát váltva az autóiparra helyeztük át tevékenységünk fókuszát, megváltoztatva ezzel az egész iparág képét” – hangsúlyozta a cégvezető. Az idén már második alkalommal kapott nemzetközi üzleti díjat az NNG, korábban a European Business Award-ot nyerte el, 17 ezer cég közül jutva az élre. Az NNG Kft. az autóipari, az okostelefonos és a személyi navigációs szektor számára kínál fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat, amelyekhez különböző szolgáltatások, valamint online szoftver- és térképfrissítő portál kapcsolódik. Az NNG iGO Navigációs szoftverét használó eszközök száma mára világszerte meghaladja a 20 millió darabot, míg a 30 legnagyobb autómárkától származó megrendeléseinek száma a 30 millió darab licencet. A folyamatosan fejlődő és bővülő vállalat 11 irodát működtet világszerte: egy magyarországi központot és további irodákat Izraelben, Svájcban, Indiában, Japánban, Ausztráliában, Kínában és az Egyesült Államokban. (MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top