Close

Velencei-tavi fesztiválhullám

A Velencei-tavon egész nyáron át tart a fesztiválhullám. A sort az Agárdi Cigánymeggy Fesztivál nyitja július 5-én, szombaton.

Az Agárdi Pálinkafőzde hagyományos kulturális és gasztronómiai fesztiválján hungarikum randevúval, kemencés finomságokkal, koncertekkel és díjnyertes pálinkákkal várnak minden érdeklődőt. Így a pálinkák mellett a hungarikummá minősített karcagi birkapörköltet és a helyben nyújtott, kemencés rétest is meg lehet kóstolni. A pálinkafőzde kertjében fellép többek között a Myrtill, a Fool Moon és Király Viktor. A legkisebbeknek játszókertet alakítanak ki. A rendezvényen beszédet mond Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A fesztiválra a belépés ingyenes. Az Agárdi Popstrandon pedig hazánk egyik leghíresebb rock zenekara, az EDDA művek ad koncertet.
A Velencei-tónál a nyár folyamán, júliustól augusztusig egymást követik a fesztiválok és rendezvények: így például a Lakeside Rock & Roll Weekend, a VW Bogár találkozó, a Popstrand koncertjei, a Velencei Nyári Zenés Esték, Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál, Anna-napi Gyümölcsünnep.
Részletes program és információk a www.velencei-to.hu oldalon.
Bognár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top