Close

Víz, Zene, Virág Fesztivál

Festői környezetben, csaknem kétszáz program várja az érdeklődőket az ország egyik legnagyobb családi fesztiváljának számító tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon, június 27. és 29. között.
A fesztivál közönsége idén mások mellett a Quimby, a Ghymes, Demjén Ferenc, a KFT, a Mystery Gang, Péterfy Bori, a Hot Jazz Band, a Romano Drom és a kultikus amerikai együttes, a Lord Bishop Rocks koncertjét élvezheti. A Rockstar Lovarda Romkocsmában a Halott Pénz, az Intim Torna Illegál, a New Level Empire és az Ocho Macho zenél.
A gyerekeket az Alma együttes, a Bogár Muzsika és a Cakkumpakli Színház szórakoztatja, továbbá játszóház és interaktív programok várják. A babakocsival érkezőknek külön sávot alakítanak ki, hogy zavartalanul közlekedhessenek a nagy területen elhelyezkedő rendezvényen.
A színpadi produkciók mellett kiállítások, kulturális, virág- és sportprogramok is lesznek. A nyitóesten a vár falára vetített film eleveníti fel Tata történelmi pillanatait és személyiségeit. Idén is itt rendezik meg a Magyar Virágkötészeti Kupát, szombat este pedig az Öreg-tóról fellőtt tűzijátékban gyönyörködhetnek a látogatók. Nem maradhat el a kézműves és gasztronómiai vásár sem.
A fesztiválbelépővel valamennyi tatai múzeum és kiállítás ingyenesen látogatható. A Nagycsaládosok Országos Egyesületénél regisztrált családok számára a rendezvény valamennyi programjára díjtalan a belépés. A három napra érvényes fesztiváljegy ára: 1500 forint, 14 év alatt ingyenes.
További információk a www.vizzenevirag.hu oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top