Close

Új kormány – Balog nem ellenzi a Miskolcra költözést

Amennyiben megfelelő körülményeket sikerül kialakítani, Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) vezetője nem ellenzi Emmi-államtitkárságok Miskolcra költöztetését; a tárca vezetője erről szerdán az M1 Ma reggel című műsorában beszélt újságírói kérdésre válaszolva.

    „Hogyha szívesen látnak bennünket és olyan körülményeket találunk és egy jó megoldás van, akár államtitkárságokra lebontva is, akkor miért ne?” – fogalmazott a Balog Zoltán.
    Mint elmondta, örül, hogy megkezdődött a minisztériumok elhelyezéséért a „casting”. Hozzátette, hogy már az előző ciklusban is Miskolcon szerette volna elhelyezni az Emmi cigányügyi államtitkárságát, ami akkor nem sikerült.
    Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a tárcánál 1600 ember dolgozik, akinek családja van és Budapesthez kötődik – tette hozzá.
    „Én Miskolcon otthon vagyok, nekem nem jelent nehézséget” – fogalmazott a miniszter.
    A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Balog Zoltán a megváltozott feladatokkal indokolta a tárca államtitkárainak cseréjét.
    Hozzátette azt is, hogy a minisztériumot és a vezetői gárdát ő átvette az előző ciklusban elődjétől, Réthelyi Miklóstól, most pedig a maga választotta emberekkel akar dolgozni.

 

forrás: mti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top