Close

Ő ülhet Bajnai Gordon helyére az Országgyűlésben

Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke nem lesz országgyűlési képviselő. Ezt maga az ellenzéki politikus jelentette ki az ATV-ben szerda este. Ezzel jelentősen megnőttek az ugyancsak együttes Szelényi Zsuzsanna esélyei – olvasható az atv.hu-n.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője nem lesz parlamenti képviselő. Bajnai Gordon korábban azt nyilatkozta, hogy egy, a Haza és Haladáshoz köthető személyt szeretne maga helyett tudni a parlamentben. A portál együttes forrása szerint Szigetvárira pártépítési feladatok várnak, és ezt hatékonyabban tudja végezni a parlamenten kívül, mint azon belül.

Szerdán bizonyossá vált: Szigetvári nem lesz képviselő. Az ATV Hírvita című műsora szerda esti adásának ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF ügyvédje és Szigetvári Viktor volt a vendége. Lomnici egy alkalommal „leendő képviselő úrnak” szólította vitapartnerét, mire Szigetvári megjegyezte: „nem leszek képviselő”. Ez azt jelenti: Szelényi esélyei jelentősen megnőttek. A műsorvezető, Krug Emília kérdésére, miszerint Szelényi ül-e be a volt miniszterelnök helyére, Szigetvári úgy reagált: „Nincs erről még hivatalos döntés. Nálunk erről teljesen demokratikus konzultáció folyik. Erről én annyit mondtam az elnökségnek, hogy én nem szeretnék bemenni, mert úgy gondolom, hogy én más munkával tudom szolgálni azt a – hogy mondjam – küldetést, amit mi vállaltunk […]” További kérdésre úgy felelt: az Országgyűlés megalakulása után lesz az ügyben döntés.

A portál szerette volna megszólaltatni Szelényi Zsuzsannát az ügyben, azonban ő nem vette fel telefonját.

Forrás: atv.hu, szelenyizsuzsanna.blog.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top