Close

Levélben kérte a DK Vona Gábort belépésre

Elképesztő! Levelet kaptam a DK-tól, hogy lépjek be! – írja Facebook oldalán Vona Gábor a Jobbik elnöke.

„Néhány perce az alábbi megdöbbentő, helyesírási hibákkal is terhelt levelet kaptam a DK központi e-mail címéről.” – írja Vona Gábor.
Kedves Vona Gábor!
Üdvözlünk a Demokratikus Koalíció portálján és reméljük hamarosan a tagjaink között!
Kérjük, hogy jelentkezési szándékod megerősítéséhez kattints a IDE, vagy másold a következő linket a böngészőbe:
http://www3.dk365.hu/register/activate/889b8a538b90aab7d224bba4306971fb
Tagi jelentkezésed a DK elnőksége hagyja jóvá, amiről külön emailben értesíteni fogunk. A portált természetesen mint regisztrált tag a megerősítést követően használhatód a belépés menüpontban felhasználóneved és jelszavad megadásával.
Regisztrált tagként a hírek, blogok és képek kommentelési lehetőség máris elérhető a számodra és a hamarosan induló fórum is. Természetesen mint regisztrál tag a közeljövőben rengeteg új funkció és szolgáltatás fog a rendelkezésedre állni.
Várjuk ötleteid, észrevételeidet, kritikáid!
Üdvözlettel
Demokratikus Koalíció
 
A Jobbik elnöke válaszlevélben reagált:
 
Tisztelt Demokratikus Koalíció!
Megkaptam eltévedt levelüket, amit lehet, hogy viccnek szántak, lehet, hogy provokációnak, de mindegy is. Elég rosszul mehet a tagtoborzás, ha már nekem is invitáló levelet kell küldeniük. Ettől persze nem fogok krokodilkönnyeket hullatni, gondolom, megértik. Sem a híreikre, sem a programjukra, sem a vezetőikre nem vagyok kíváncsi, sajnos ismerem őket. Emlékszem, hogyan tették tönkre Magyarországot. További leveleiktől így kíméljenek! Elég nekem Gyurcsány Ferencet a Parlamentben és nem a börtönben látnom, legalább a postaládámat ne szennyezzék. A Jobbik éppen azokat akarja képviselni, akiknek önökből és a Fideszből is ugyanúgy elege van.
Ellenben, ha már észrevételt, ötletet is várnak, hát megragadom az alkalmat.
Nagyon örülök neki, hogy egymást eszik Bajnai Gordonnal, Mesterházy Attilával és a többi nemzetromboló baloldali morzsával. Mivel mindenféle értelmes program híján vannak, semmilyen elképzelésük és javaslatuk nincs a jövőre, csupán a hatalmat akarják visszaszerezni, így önöknek nem maradt más, mint az, hogy azért a néhány képviselői helyért megfojtják egymást. Őszintén kérem, ne hagyják abba! Ne hagyják abba, amíg mind el nem tűnnek a politika süllyesztőjében! Ezzel egyszer végre tehetnének valamit az országért is! Én meg kérek egy kávét. Tejjel, két cukorral…
Szebb jövőt!
Vona Gábor
 
forrás: facebook.com 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top