Close

Forradalmi trafiktúrát hirdet október 23-ára a Negyedik Köztársaság Párt

A demonstráció résztvevői egy régi, a forradalmi időkből való Csepel teherautóval fogják végigjárni a nemzeti dohányboltokat. A 4K! a Vígszínházzal szemben, a Szent István körút és a Szemere utca sarkára várja jövő szerdán 4 órára azokat, akik egy oligarchamentes Magyarországon szeretnének élni – olvasható a párt honlapján.

 
„Az ’56-os forradalom hősei nem az oligarchák szabadságáért, hanem a hétköznapi dolgozó emberek szabadságáért áldozták az életüket” – mondta Istvánffy András, a 4K! elnöke. „Ma az oligarchapártok azt mondják, hogy az ’56-os forradalom csak azért történt, hogy ma az övék lehessen Magyarország. Ez hazugság. ’56 hősei nem a mai Magyarországról álmodtak. ’56 eszménye a mindennapi emberek valódi önigazgatása volt. ’56 eszménye a munkástanácsokban és a forradalmi bizottságokban testesült meg.” „Az ’56-os forradalmárok örököseként, patriótaként, idén október 23-án a pofátlan korrupció jelképeit, a trafikokat keressük fel” – tette hozzá Istvánffy András. A platóról Puzsér Róbert fog beszédet mondani.
A párt felhívja a figyelmet arra, hogy a 4K! nyílt levelében utasította vissza, hogy október 23-án együtt demonstráljon az előző kormány tagjaival. A 4K! nem az egyik oligarchapártot akarja lecserélni egy másik oligarchapártra, hanem valódi fordulatot akar Magyarországon – olvasható honlapjukon.
 
forrás: negyedikkoztarsasag.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top