Close

Hagyomány,Természetesség,Kiváló íz

Bokor község gyönyörű természeti környezetben, ipari üzemektől mentes területen, Nógrád megyében fekszik, ahol közel tíz éves fejlesztés eredményeként működik a HIKSZ Kft. gazdasága. A Társaság kifejezetten mezőgazdasági és hagyományos élelmiszertermékek korszerű technikával történő előállításával foglalkozik.

A sajtüzem teljesen önálló, zárt technológiás épületben helyezkedik el, beleértve az elsődleges hűtő és árutároló helyiségeket is. Az üzem a legmodernebb gépekkel és technológiával van felszerelve, amely lényegében a hagyományos sajtgyártás modern körülmények közötti megvalósítását jelenti.

A Bokri Juhsajt- és Juhtúró Különlegességek receptúrája magyar eleinktől származik. Ízvilágukban megtalálható a Kárpátok havas bérceinek csodálható méltósága, rejtelmes vonzalma.

Mottónk:
HAGYOMÁNY, TERMÉSZETESSÉG, KIVÁLÓ ÍZ,  MODERN TECHNOLÓGIA”
A Bokri juhsajt különleges, mert 100%-ban teljes juhtejből készül, rendkívül kellemes ízű, és praktikus csomagolású.
A juhsajtok kedvező összetételük miatt magas értékű fehérjét tartalmaznak, kalciumban és vitaminban gazdagok.

Termékpalettánkon kitüntetett helyet élveznek a félkemény juhsajtok, ám emellett juhtúrót, Gomolyát, Krémfehér feta jellegű sajtot, ordasajtot, rikottát és joghurtot is gyártunk, a natúr ízesítés mellett fokhagymás, füst ízű, sáfrányos, kapros, zöldfűszeres és borsos ízesítésekben állítjuk elő termékeinket.
Juhtejből készült különlegességeinket kóser formában is forgalomba tudjuk hozni.

Termékeink tartósítószert nem tartalmaznak, hosszú lejáratukat (1 év, illetve 3 hónap) a gyártási- és csomagolástechnikának köszönhetik.
A Bokri Juhsajt és Juhtúró Különlegességek fantázianevű termékeink közül a 2011. évi Magyar Termék Nagydíj pályázatra benyújtott Bokri Félkemény Juhsajt Különlegességek elnevezésű termékeink elnyerték a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. 2012-es évben Különlegességeink közül a Bokri Natúr Juhgomolya Különlegességnek, a Bokri Krémfehér Különlegességnek, és a Bokri Natúr Székely Juhtúró Különlegességnek került odaítélésre a Magyar Termék Nagydíj cím.
A Magyar Termék Nagydíj díjátadó ünnepség keretei között vehettük át a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Különdíját, melyet az innovatív exporttermékek kifejlesztéséért érdemeltünk ki.

A Bokri Juhsajt- és Juhtúró Különlegességek teljes termék palettája 2012. év óta jogosult a Magyar Termék védjegy viselésére.
A „Magyar Kézműves remek” címet 2012 áprilisában vehettük át a Bokri Juhsajt és Juhtúró Különlegességek fantázianevű termékeinkre. Minden termékféleségünk elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer címet. Termékeink többsége rendelkezik a Premium Hungaricum védjegy és a használatának jogosultságával.
Termékeinkre vonatkozó további információkat cégünk honlapján tekinthetnek meg. /www.bokrijuhsajt.hu/

Reméljük, hogy delikát termékeink kulináris élménnyel színesítik a Családi Ünnepeket és Baráti Összejöveteleket, így nyújtva testi és lelki felfrissülést hétköznapi és hosszú távú terveik megvalósításához!

Jó étvágyat kívánunk!

Hiksz Kft
http://www.hiksz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top