Close

A Bertha-Medical Csoport tevékenysége és célkitűzései

A Bertha-Medical Csoport alapítója Prof. Dr. Bertha András gyógyszerész, toxikológus hosszú-hosszú évek kutatómunkája eredményeként megalkotta és nemzetközileg szabadalmaztatta a Vitalitae termékeket. A készítmények eddigi kiváló tudományos és gyakorlati tapasztalatai alapján úgy döntöttek, hogy eljött az idő a Vitalitae termékcsalád széles körben történő megismertetésére, annak érdekében, hogy a készítmények mindenki számára bizonyíthassák betegségmegelőző és egészségmegőrző hatásukat.

Jelmondatuk: „A természet elvezet a gyógyír megtalálásához.” A Vitalitae termékcsalád valamennyi készítménye természetes alapanyagok felhasználásával készült és készül a jövőben is.
Céltudatos fejlesztő tevékenység eredményeként további új készítmények kifejlesztése történik, amely termékek közül már több az engedélyeztetési fázisban van.
A Bertha-Medical Csoport gyártókapacitásainak további bővítését és fejlesztését tervezi, a legmagasabb színvonalú gyártótevékenység elérése, továbbá a nemzetközi minőségbiztosítási rendszereknek való megfelelés érdekében.
A saját termékek népszerűsítése mellett kiemelt figyelmet kívánnak fordítani a természetes gyógymódok eddig még sokak által nem ismert terápiáinak a megismertetésére, és ennek érdekében természetgyógyász-, egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó Egészségközpontjukkal is a gyógyulásra és megújulásra vágyókat kívánják szolgálni.
A termékek kizárólagos forgalmazója az eletmodplaza.hu webáruház üzemeltetője és kiadója a Bertha Health Trade Kft.
Termékeik az Aquares, Ergeron, Procont, Revitasol, Revitasol Junior, Revitacart Komplex, Revita Burn, Revita-U.
A Vitalitae termékcsalád 8 termékéből 6  – Aquares, Ergeron Procont, Revitasol, Revitacart Komplex és Revita-U – elnyerte a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének hivatalos ajánlását!
A bővebb információkért látogasson el a www.eletmodplaza.hu oldalra.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top