Close

Early English daloskönyv a könyváruházakban

A Könyvfesztiválra jelent meg az első Early English daloskönyv, melyet Helen Doron hazánkban tett látogatása során személyesen ajánlott az angolt tanuló magyar gyermekek figyelmébe. Helen Doron brit nyelvész és pedagógus ajánlásában elmondja, hogy a minél korábban érdemes elkezdeni az angolozást, de csak a megfelelő módszerrel.
A Helen Doron módszer az anyanyelv elsajátítására épül, alapvető része a rendszeres angol CD hallgatás a heti egyszeri játékos foglakozás mellett. A most megjelent vidám, új-zélandi gyermekdalok értékes kiegészítést nyújtanak a már 3 hónapos kortól látogatható Helen Doron gyerekangol -tanfolyamok mellé. Helen maga is több száz gyermekdalt írt angolul, így minden egyes tanfolyamhoz saját Helen Doron CD és könyvcsomag tartozik.

Az Alexandra könyvkiadó gondozásában a júniusi ünnepi könyvhétre jelenik meg a második Early English daloskönyv CD-vel, mely örömteli ismerkedést biztosít angol nyelvvel a 4 évesnél idősebb gyerekek számára is. Helen Doron hozzátette, hogy természetesen kizárólag a CD hallgatástól nem fognak megtanulni angolul a gyerekek, emellett szükségük van a rendszeres élő találkozásra a nyelvvel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top