Close

Programok a Millenárison

Gyermekprogram, koncert, fesztivál, színház és táncszínház, kiállítás

[szeptember 30. péntek, október 1. szombat]HunDidac 2011
Oktatási szakkiállítás

Helyszín: Millenáris – B épület
Időpont: 9.00–18.00

A szakkiállításon a hazai oktatási piac beszállítói, valamint gyártó és forgalmazó cégek mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat. Az érdeklődők megismerhetik a legkorszerűbb oktatási eszközöket, a legújabb fejlesztéseket a taneszközök, tankönyvek, digitális tananyagok, IKT-eszközök, óvodai és iskolai bútorok, továbbá berendezések, játékok, sportszerek, mozgás- és készségfejlesztő eszközök területén.   
A szakma újdonságai mellett a látogatókat színvonalas szakmai programokkal, workshopokkal, kedvezményekkel és rengeteg nyereménnyel is várjuk!

A program ingyenesen látogatható!

[szeptember 30. péntek, október 1. szombat]Jazzy Fesztivál 2011

Helyszín: Teátrum
Időpont: 20.00

A 90.9 Jazzy Rádió bemutatja az igényes zene szerelmeseinek: Jazzy Fesztivál 2011 – a Millenáris Teátrumban. Azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi! Egy felejthetetlen hétvége az irányzat nagyjaival! Szeptember 30-án a Jazzy Fesztivál színpadán bemelegít a Garami Funky Staff, ezt követően érkezik a Mezzoforte. És garantáljuk: a másnap sem a fejfájásról szól majd! Október elsején a – harmincas évek Amerikáját idéző – Group ’n’ Swing után színpadra áll a világhírű brit csapat, a Matt Bianco.

Szeptember 30. péntek
20.00 Garami Funky Staff
21.00 Mezzoforte

További programok:www.millenaris.hu                           

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top