Close

Otthon, távol az otthontól

Az egykori hírhedt „nyócker” már a múlté: a legnagyobb közép-európai városmegújítási program nyomán kelt életre a Corvin-sétány, amely szélesebb, mint a Liszt Ferenc tér és hosszabb, mint a Váci utca. A mögötte elhelyezkedő Fraser Residence Budapest all suite szálloda tehát irigylésre méltó helyen van: kapujától néhány percre számos üzlet, bevásárlóközpont, étterem és kávéház található.

 

 

A Futureal csoport a Józsefváros belső részét, az egykor hírhedt „nyóckert” jelentősen átépítette az elmúlt pár évben, visszaadván egykori pompáját, méltóságát a környéknek – meséli Nánai Balázs, az apartman hotel sales és marketing igazgatója. A projekt első része a Corvin Mozi rendbetétele volt, majd felépültek az irodaházak és a bevásárlóközpont, a második ütemben pedig a lakóépületek is, sok belső zöld térrel és egy hangulatos passzázzsal, amelynek folyományaként több nívós étterem is megnyílik itt egy hónapon belül. Mintha nem is Pesten járnánk, hanem Bécsben, vagy Párizsban…

Luxuslakások hosszú és rövid távra

Az ingatlanfejlesztő cég az épületet eredetileg lakóháznak tervezte, ám a szingapúri illetőségű Fraser Hospitality lánc megvásárolta és luxus apartmanhotellé alakította. Kelet-Európában ez a Fraser első szállodája, amelynek sajátossága, hogy – ellentétben a lánc többi tagjával, a helyi szokásokhoz, igényekhez igazodva – nemcsak hosszú távú, hanem rövid távú tartózkodásra is szolgál.

Tovább a teljes cikkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top