Close

Találkozás félúton – kerekasztal-beszélgetés Tihanyban, április 9-én

Találkozás félúton – kerekasztal-beszélgetés Tihanyban, április 9-én

  A vallási és a szekuláris hátterű jószolgálati munka hasonlóságai és különbözőségeinek áttekintése, a jószolgálati tevékenységi szervezetek előtt álló elvi és gyakorlati közös kihívások feltérképezése, tapasztalatcsere valamint az együttműködés lehetőségeinek felmérése – ezek a témák lesznek terítéken azon a kerekasztal-beszélgetésen, amelyet „Találkozás félúton” címmel rendez két testvérklub: az Első Lady Victoria Lions Club (Budapest), valamint Savaria Lions Club (Szombathely). A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Kozma Imre katolikus lelkész, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, Lehel László evangélikus lelkész, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnöke, Rotyis József, a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének igazgatója és dr. Kneffel Pál főorvos, a Savaria Lions Club alelnöke részvételével. A rendezvény vendége Spissák István, a Lions Clubok Magyarországi Szövetgségének II. alkormányzója.
A kerekasztal-beszélgetés időpontja: 2011. április 9. szombat, 11.00-13.00, helyszíne: Tihany, Németh László Művelődési Ház díszterme (Posta köz 1.).
 A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége tevékenységének ismertetése a széles hazai közvélemény előtt, valamint addigi munkájának szakmai értékelése és a soron következő célok, feladatok meghatározása – ez a fő célkitűzése  A II. Országos Lions Napok rendezvénysorozatnak, amelyet a Szövetség 2011. április 9-16. között tart az ország több pontján.  
Az Első Lady Victoria Lions Club (Budapest), valamint Savaria Lions Club (Szombathely), mint évek óta közös programokat szervező testvérklubok, alapvető fontosságúnak tartja, hogy időről időre mérleget vonjon jószolgálati tevékenysége helyzetéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top