Close

Felmondott az Esti Showder rendezője.

Felmondott Kovács Gabriella, az Esti Showder rendezője. A producernek küldött levelében minősíthetetlennek nevezte Fábry stílusát – írja a Bors.

A rendezőnő azután írta meg felmondólevelét Kovács Kristóf producernek, hogy Fábry a műsor egyik felvételén azt mondta neki, hogy „Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!”.


A Bors a stábhoz közel álló forrásból úgy tudja, hogy Fábry nem először beszélt így a szakemberrel, de számos kollégájával is hasonló stílusban beszélt.

Kovács Gabriella úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy a producer megkapta a levelét és arra kérte, hogy beszéljék meg az ügyet. „Tűrhetetlennek és minősíthetetlennek tartom a viselkedését, ugyanakkor gondolnom kell azokra is, akiknek a megélhetése az én munkámtól is függ. Más módon kell rendezni a dolgokat – mondta a Borsnak Kovács Gabriella.

A stábból kiszivárgó információk szerint a producer, Kovács Kristóf ragaszkodna munkatársához, így állítólag azt is megígérte neki, elbeszélget Fábryval a botrányról, s azért is, hogy ne fordulhassanak elő hasonlóak a jövőben.

 

(forrás: Bors )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top