Close

Keresik az Év Tolna Megyei Civil Szervezetét

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke ötödik alkalommal hirdet pályázatot „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete” és a Bazsonyi Arany Mecénás díj elnyerésére.

Pályázhatnak a Tolna megyében működő, kimagasló tevékenységet nyújtó egyesületek és alapítványok, melyek munkájukkal gazdagították megyénk értékeit.

A benyújtási határidő: 2011. január 21.

Az ünnepi eredményhirdetésre a Civilek Napján, február 1-jén kerül sor. A pályázatról bővebb információ és az adatlap letölthető a Tolna Megyei Önkormányzat weblapjáról: www.tolnamegye.hu

„Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete és Mecénása” díjakat dr. Puskás Imre, a megyei közgyűlés elnöke alapította 2007-ben.

Az Év mecénása díj Bazsonyi Aranyról kapta a nevét, aki 2002. május 25-én Tolna megyének ajándékozott egy 70 festményből és közel 200 grafikából álló gyűjteményt, melyet az Ozorai Várban helyeztek el.

Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete díjban részesülő szervezet 100.000 Ft pénzjutalmat és Szatmári Juhos László által készített kisplasztikát vehet át. A Bazsonyi Arany Mecénás Díj birtokosa szintén egy kisplasztikát vehet át.

Forrás: www.onkornet.hu/cikk.html?cikk_id=22417

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top