Close

El a kezekkel Magyarországtól!

Deutsch Tamás reményei szerint a Facebook „Elég a hazugságokból” oldala lehet a magyar szabadság oldala. A fideszes képviselő arra kért minden demokratát, csatlakozzon a kezdeményezéshez.

 A Fidesz európai parlamenti képviselője reményét fejezte ki, hogy a kezdeményezés sikeres lesz. Hívunk minden magyar demokratát, Fidesz és nem Fidesz szavazót, öreget és fiatalt, nőt és férfit, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez – jegyezte meg Deutsch. Magyarázatképpen hozzátette: a politikai hazugság megöli az emberek szabadságát, ezért mindent meg kell tenni elburjánzása ellen. Mint fogalmazott, legyen ez az oldal a magyar szabadság oldala.

A Facebook „Elég a hazugságokból” oldalán a részletes információk között az alábbiakat lehet olvasni: a szocialisták nem képesek beletörődni, hogy a magyarok elzavarták őket tavaly áprilisban. Nem tanultak a két súlyos pofonból, amit a választóktól kaptak. Elég abból, hogy Gyurcsány és társai ugyanazt folytatják, amit előtte műveltek. Hazudnak „reggel, éjjel meg este”.

Elég abból, hogy szervezetten hazugságokat terjesztenek, és lejáratják Magyarországot. Elég abból, hogy a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket. Elég abból, hogy a szocialisták újra és újra megtorpedózzák Magyarország sikerét! Csatlakozz, ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból!

Deutsch Tamás sajtótájékoztatója

ELÉG! Elég abból, hogy a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket. Csatlakozz, ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból! EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!!!!! – írják a oldal létrehozói.

Deutsch Tamás a médiatörvénnyel és Orbán Viktor strasbourgi beszédének reakcióval kapcsolatosan kitért arra is, hogy Gyurcsány Ferenc hirtelen mennyire demokratából lett varrva. Ugyanakkor emlékeztetett, mikor miniszterelnök volt, akkor közvetlen politikai utasításra 1956-os forradalom 50. évfordulóján résztvevő emberekre erőszakot vezényelt. Orbán Viktor beszédéről pedig végül úgy fogalmazott, hogy az határozott, őszinte, egyértelmű és nyílt volt.
(fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top