Close

Ingyenes szilveszteri bulik a fővárosban

Budapest három frekventált helyszínén is lesznek ingyenes szabadtéri rendezvények szilveszterkor. A MediaEvent keddi közleménye szerint a Vörösmarty téren, a Nyugati téren és az Oktogonnál is várják az ünneplőket. A programok este 7 órától körülbelül éjjel 2-ig tartanak.
 

A Vörösmarty téren Jazz Színpad várja az érdeklődőket. Itt este 7 órakor a Kardos Négyes lép színpadra, a többi között akusztikus felfogású számokat és délszláv hatású kompozíciókat adnak elő. Őket a The Transform Quintet nevű dzsesszformáció követi. Fellép Horgas Eszter köztársasági érdemrenddel kitüntetett fuvolaművész, majd nem sokkal éjfél után a HársHegyBand szórakoztatja a közönséget.
A Nyugati téren a Pluto rock’n’roll zenekar kezdi az estét, majd az Anselmo Crew teremt karneváli hangulatot a városi tánczenébe oltott autentikus zenei hagyományokkal. Fél 10 előtt az Anima Sound System veszi át a szórakoztatást, majd az Egy Kiss Erzsi Zene nevű formáció „szövegtelen énekszövegeivel” lép színpadra. Éjfél után DJ áll munkába, körülbelül éjjel 2 óráig.
Az Oktogonnál az egyik népszerű zenecsatorna felel a programokért, népszerű műsorvezetőket, zenét, izgalmas interjúkat és hatalmas kivetítőt ígérnek.
A rendezvényeket a Fővárosi Önkormányzat támogatja. (pr)
(FH)
hirtv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top