Close

Zácsik újra zöld-fehérben

A Ferencváros női kézilabda csapatában folytatja pályafutását Zácsik Szandra. A kiváló átlövő, egy rövid ljubjanai „kitérő” után reppent vissza a Zöld Sasok fészkébe. 

A 20 esztendős „bombázó” eredetileg 2011 nyarán tért volna végleg haza egykori klubjába, a Ferencvárosba, ám a hét elején felbontotta szerződését a Krim Ljubljanával. A szlovén együttes nem vette könnyesre búcsút, hisz már hónapok óta tisztában volt azzal, Zácsik távozási szándékával. Ráadásul az átlövő sérülése miatt ősszel már nem tudott segíteni csapatának, sem a szlovén bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában. A játékos vállát ezután megműtötték, s emiatt kénytelen volt kihagyni a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságot is… Minden bizonnyal a sérülések, s persze a kevés játéklehetőség is közrejátszott Zácsik távozásában.
A jó öreg zöld-fehér klub kézilabda szakosztálya azonban tárt karokkal várta, s rögtön ki is vásárolta a magyar tehetséget. A megállapodás 2013. június 30-ig szól. Az edző, Elek Gábor számít a fiatal tehetségre, hisz Zácsik góljai akár a dobogóig is elrepíthetik a Ferencvárost a tavaszi idényben. A balkezes kézilabdázó már kedden, a Vác elleni bajnoki mérkőzésen pályára lép régi-új csapatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top