Close

Az idény legjobb játékosává választották Dzsudzsákot Hollandiában

Vannak, akik ki nem állhatják, vannak akik csodálják, de azt senki sem vitathatja, hogy figyelemreméltó első félszezon áll Dzsudzsák Balázs mögött. A goal.com olvasói a PVS magyar légiósát választották az első félszezon legjobb játékosának.
 

Dzsudzsák Balázst a szavazatok döntő többségével választották a goal.com olvasói a 2010/2011-es szezon első felének legjobb játékosává. Az első félszezonban, ahol a PSV játékát időnként unalmasnak és konzervatívnak nevezték, Dzsudzsák olyan játékkal tűnt ki, ami minden volt, csak nem unalmas. Az ő klasszisának köszönhető, hogy a PSV a nehézségek ellenére is büszkén vezeti a tabellát.
A 24 éves villámgyors magyar az első 19 forduló után a legtöbb gólpassz kategóriában legelöl áll. A nyírlugosi születésű támadó 11 alkalommal készített elő gólt, emellett tízszer ő maga is betalált. Idén már kétszeresen megválasztották 2010 legjobb magyar játékosává, mind a sajtó, mind az MLSZ neki ítélte a díjat. Ő nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint a PSV Eindhoven légiósa volt 2010 legjobb magyar labdarúgója.
Dzsudzsák tervei szerint továbblépne a PSV-től. Több nagycsapat is érdeklődik iránta: legutóbb a Juventus és a Dinamo Kijev jött szóba, de konkrét ajánlatot még sem ő, sem klubja nem kapott. 12 millió euróra tartják, bombaüzletet fognak vele csinálni hatszoros haszonnal. Nyár előtt valószínűleg nem engedik el, hogy biztosan meglegyen a bajnoki cím – olvasható a sportgeza.hu-n. 
A magyar légióst a Liverpoollal és a Tottenhammel is szóba hozták. A The Sun szerint az Arsenal is érdeklődve figyeli a 23 éves játékos teljesítményét. 
 
 STOP Forrás: STOP/goal.hu/sportgeza.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top