Close

Szentpéteri Csilla-Évzáró

Szentpéteri Csilla karácsonyi koncertjei az elmúlt években már-már hagyományossá váltak. Az idei ünnepi koncert az „Évzáró” címet viseli, ezzel is jelezve, hogy bár az időpont karácsonyi, a hangulat már a szilvesztert készíti elő.
 

Szentpéteri Csilla zenéje sok mindent befogad, kortalan klasszikus dallamot, vérpezsdítő latin ritmust, drámai mélységet és életvidám virtuozitást. Megjelenik benne a rock és a jazz néhány eleme is, mégis egységes, egyedi világgá áll össze. Komoly, de nem komolykodó, könnyed, de nem súlytalan, virtuóz, de nem magamutogató. Elegáns, emelkedett, felszabadító és szenvedélyes produkció, mely minden alkalommal maradandó élményt nyújt. A mostani karácsonyi műsor elsősorban a „Spiritus” című album latinos hangulatú zenei anyagára épül, de helyet kapnak a szinte kötelezően elvárt, közkedvelt átiratok és néhány vadonatúj zenei csemege is. Fontos szerep jut a zenésztársaknak is, többek közt Kormos János gitárosnak, Czibere József ütőhangszeresnek, Szendőfi Balázs basszusgitárosnak, akik évek óta állandó szereplői a koncerteknek és a lemezeknek.
Szentpéteri Csilla mindig szívesen látott vendégeket műsoraiban, idén a nemzetközileg is ritkaságnak számító, kivételes hangszínű férfi szopránt, Vásáry Andrét hívja vendégül, közös produkciójuk különleges eseménynek ígérkezik.
A koncert december 26-án este 7-kor, a megújult külsejű és akusztikájú Budapest Kongresszusi Központban lesz.
utisugo.hu
programajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top