Close

Varga Mihály: a Fidelitas fontos partnerszervezete a Fidesznek

A Fidelitas fontos partnerszervezete a Fidesznek; a 14 éve alakult politikai-ifjúsági közösség feladata, hogy felkészítse a fiatalokat azokra a változásokra, megújulásra, amelyek előtt Magyarország áll – mondta a Fidesz alelnöke, a Miniszterelnökség államtitkára szombaton Székesfehérváron az MTI-nek. Varga Mihály – aki ott volt a politikai-ifjúsági szervezet országos választmányának ülésén – hangsúlyozta: az oktatási, egészségügyi, munkához jutási és gazdasági lehetőségeket figyelembe véve nem könnyű út áll ugyan a fiatalok előtt, de „sokkal ígéretesebb, mint ami a Fidesz 22 évvel ezelőtti alakulásakor volt”.
 

 
Mint mondta, míg a rendszerváltozáskor a fiatalok az egyetemről vagy első munkahelyükről kerültek be a parlamentbe, ma ez már intézményesített rendszeren keresztül történhet meg. Az út az ifjúsági szervezettől az önkormányzati képviselőségen, az önkormányzatban, megyei közgyűlésben végzett munkán át vezethet az országgyűlési képviselőségig – sorolta.
A közéletben dolgozó fiatalok azok, akik az ország településein el tudják magyarázni a kormányzati intézkedések fontos pontjait, irányait, céljait – tette hozzá Varga Mihály.
„A párt vezetése fontosnak tartja, hogy a Fidelitas – a többi partnerszervezet mellett – megkapja azt a segítséget, biztatást, amire a munkájának folytatásához szüksége van” – fogalmazott a Fidesz alelnöke.
MTI-gondola.hu
kép: ma.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top