Close

Mikulás Buli a Malom Kávézóban

Az év végi várakozások és meglepetések sora a gyerekek számára a Mikulás eljövetelével kezdődik.

Ha csak rajtunk múlik, hogy az ünnepek minél teljesebb csodával teljenek, itt az ideje egy remek helyszínt és bulit választani gyermekünk számára, hogy találkozhasson a legélethűbb Mikulással.

A Malom Kávézó Mikulás Buli Gyermekeknek rendezvény szeretne ehhez hozzájárulni, mely 2010 december 05. vasárnap 17.00-kor veszi kezdetét.

Évről évre több és több gyermek érkezik hozzánk, akiknek szülei azt szeretnék, hogy csemetéjük minőségi élményben vegyen részt.

Ehhez nem kell más, mint néhány incselkedő, huncutkodó manó, akik csengő bongó zene közepette érkeznek a gyerekek közé, énekelnek, és vidám játékot játszanak velük. S hogy megérkezzen a Mikulás, aki igazi, ősz szakállával, jóságos tekintetével és dörmögő, kedves hangjával nem csak a gyerekeket babonázza meg.

A Mikulás mesét mond, varázsport szór, és végül kiosztja a csomagokat. Mindenkit a nevén szólít, és senkiről sem feledkezik meg.

A Malom Kávézó Mikulás Buli Gyermekeknek rendezvénye igazi ünnepi időtöltés az egész család számára, egy kellemes, hangulatos, meghitt Loft környezetben, ahol a főszerep a gyermekeké.

A Malom Kávézó Mikulás Buli Gyermekeknek rendezvénye igazi ünnepi időtöltés az egész család számára, egy kellemes, hangulatos, meghitt Loft környezetben, ahol a főszerep a gyermekeké.

Aki többet szeretne megtudni a műsorról, az a www.mikulasshow.hu web oldalon tájékozódhat, az eddigi Malom Kávézóban szervezett ünnepségről pedig a http://www.valkft.hu/esemenyek.php linkre kattintva nézhet képeket.

A rendezvény díja: 3.000,- Ft/gyermek
ez tartalmazza a műsor, a csomag és a gyerekeknek szánt büfé (kakaó, tea, édes és sós sütemények, ropogtatnivalók) költségét.

A felnőttek a rendezvény alatt a Malom Kávézó kínálatából fogyaszthatnak!

Részvételi szándékukat kérjük előre jelezzék a www.valkft.hu web oldalon megjelenő regisztrációs oldalon.

A belépődíjat a helyszínen, belépéskor kell fizetni.

A regisztráció nem kötelez megjelenésre, de kérünk mindenkit, hogy ha a regisztrálás ellenére nem tud eljönni, azt időben jelezze az info@valkft.hu email címen, mert a gyerekek névre szóló csomagot kapnak, s ezzel segítik munkánkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top