Close

Az „elszámoltatás” margójára

Azért tehetett ma fel azonnali kérdést Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor miniszterelnöknek, mert a kormány elszámoltatási politikája csak kommunikációs szinten létezik. Amennyiben a tételes elszámoltatás továbbra is hangzatos ígéret marad a parlament falai között, úgy Gyurcsány Ferenc és társai még évek múlva is Orbán Viktort kérdezgethetik aktuálpolitikai problémáikról, nem pedig cellatársaikat a napi menüről.

A miniszterelnök mai viszontválaszában ismételten elszámoltatásról beszélt, amelynek totális csődje, hogy Gyurcsány Ferenc szabadlábon lehet. Emlékeztetőül néhány név és kifejezés, amelyekről már minden embernek a rendkívül súlyos botrányok jutnak eszébe: Zuschlag, Hagyó, Kulcsár, Kabai Károly, Szilvásy, BKV, Terézváros, Erzsébetváros, Sukoró, Nokia-doboz, Fittelina, Nomentana, Szalay utca, tatai edzőtábor, Őszöd, off-shore, Hajdú-Bét, megfigyelések, szemkilövetés, MSZP.

A Jobbik továbbra is fenntartja korábbi vállalását, amely szerint ingyen elvégzi a pártatlan és tételes elszámoltatást az elmúlt 20 évre visszamenőleg.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
jobbik.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top