Close

Tragédia a játszótéren: az önkormányzat is vizsgálódik

Minden orosházi játszóteret átvizsgáltat az önkormányzat, miután csütörtökön meghalt egy 10 éves kisfiú egy nyakára tekeredett kötél miatt – adta hírül a pénteki RTL Híradó. A kötél egy fából készült mászókáról lógott le, a végére valaki korábban egy hurkot kötött. Abba dugta be a fejét egy kisfiú és akkor történt a baleset.
 

 
A gyerek nyakáról egy másik kisfiú, a barátja vette le a kötelet és azonnal szólt a szüleinek. Rögtön hívták a mentőket, akik pár perc alatt kiértek és több mint egy órán át küzdöttek a kisfiú életéért, de nem sikerült megmenteni őt. A kötél egyébként a mászóka kapaszkodója volt, de valaki hurkot kötött rá. A gyerek a hurokba dugta a fejét, pedig korábban egy apuka rá is szólt, hogy ne játsszon vele – jelentette a Független Hírügynökség.
A rendőrség eljárást indított, az önkormányzat pedig soron kívüli vizsgálatot rendelt el. Orosháza jegyzője a város összes játszóterének átvizsgálására adott utasítást. Az érintett játszóteret egyébként 2008-ban adták át és volt működési engedélye, a jegyző szerint minden évben felülvizsgálták.
168ora.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top