Close

Lapátra tette a TV2 Vágó Istvánt

„a TV2 műsorterveiben nem szerepel olyan formátum, amely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához…”
 

 
Közel két év után távozik a TV2-től Vágó István, ugyanis szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a csatorna – közölte a kereskedelmi csatorna szerdán az MTI-vel. A döntést a TV2 jövőbeni műsorpolitikájával indokolta Kiss Péter programigazgató, aki a közleményben úgy fogalmazott: „Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsorterveiben nem szerepel olyan formátum, amely igazán illeszkedne 
István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkció kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván”.
Vágó István 2000-től nyolc éven át vezette a Legyen Ön is milliomos! című kvízműsort az RTL Klubon. 2009 nyarán csatlakozott másodízben a TV2-höz, ahol a nézők a Párbaj című vetélkedőben találkoztak vele.
A TV2-n hamarosan induló új vetélkedő, a 40 milliós játszma műsorvezetőjének személyéről a csatorna hamarosan dönt. A hétköznap esténként jelentkező műsor először november 29-én kerül képernyőre.
gondola.hu
hir-háttér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top