Close

Tüntetés a Kossuth téren Horthy bevonulásának évfordulóján

Tüntetést szervez a Jobbik Horthy Miklós Budapestre vonulásának évfordulóján, november 16-án, kedden 18 órára a budapesti Kossuth térre, Károlyi Mihály szobrához, melynek eltávolítását célzó jobbikos javaslatot az Országgyűlés kulturális bizottságának fideszes többsége leszavazta.

A nagygyűlés egyik apropóját az adja, hogy a kétharmados kormánytöbbség a rendészeti törvényeket a diktatúrákat megszégyenítő módon akarja módosítani: ezentúl idegen rendőri erők is korlátozás nélkül vehetnének részt magyarországi akciókban, mint például tömegoszlatásokban, továbbá bárki korlátlanul megfigyelhető, lehallgatható lesz. Mindezek törvényesítését egyetlen tisztességes magyar ember sem nézheti tétlenül! Ahogy 1919-ben Horthy Miklós elérte az idegen erők kivonulását Magyarországról, úgy nekünk is kötelességünk ezt követelni. Mindenkit hívunk tiltakozó demonstrációnkra, hogy együtt mondjuk ki: nem kell idegen rendőr a magyar utcákra! Nem akarunk megfigyeltek lenni a saját hazánkban, nemet mondunk a Fidesz orwelli világára és a párturalmi alkotmányra! Nem utolsósorban követeljük a hazaáruló Károlyi Mihály emlékművének eltávolítását is.
Tiltakozó demonstrációnkra várunk minden magyar embert! Felszólal Vona Gábor, dr. Gaudi-Nagy Tamás, Hegedűs Tamás, Szegedi Csanád és Volner János.

Forrás: jobbik.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top