Close

Épületek madármentesítése a leghatékonyabban

Sok lakóközösségnek, intézménynek stb. stb. okoznak problémát bejutó vagy jelen lévő madarak (főként a verebek és galambok), de más állatok is (pl. denevér, nyest, görény).
A madarak ürülékükkel, hulló tollukkal, fészkükkel, fészkelésükkel, táplálkozásukkal, zajukkal szennyezik a környezetüket, valamint anyagi károkat is okoznak. A denevérek is sokaknak okoznak riadalmat, illetve nehezen viselhető zajongást. Ugyanakkor a madarak és más károkozó állatok egy része védett (pl. denevérek minden faja, verebek), így elpusztításuknak törvényi akadálya is van.
Cégünk a Tétel-x Kft. már több mint 14 éve foglalkozik az állat- és természetvédelmi törvény előírásainak megfelelő módszerrel, amely alkalmas a madarak sérülésmentes élve történő befogására, és a befogott madarak egészséges elszállítására. Vállaljuk továbbá olyan mechanikus eszközök telepítését (csak ezek adnak valóban hosszantartó védelmet az állatokkal szemben), melyekkel konkrét helyek (párkányokon, ereszeken, csővezetékeken stb.) hosszú távú mentességét lehet elérni, és nem csak madarakat, de más állatfajokat is sikeresen tudunk távol tartani bizonyos helyektől. (Madártüskék, párkány huzalok, elektromos párkány huzalok, hálók, kellemetlen érzetű felületek.)
A módszerek nem akadályozzák a lakók életvitelszerű mozgását, tevékenységét, nem veszélyesek, nem toxikusak, nem tűzveszélyesek, az esetek nagy részében észre sem veszik az eszközök jelenlétét. Nemcsak külső helyszíneken, hanem zárt térben is lehetőség van az állatok befogásra, távoltartására.
Ha Önöknél is jelentkezik a leírt probléma, kérem jelezze a 30/560-9471 telefonon, vagy a madarmentesites@t-online.hu drótpostámon. Amennyiben most éppen nem aktuális, akkor pedig írjon be a telefon regiszterébe, ahonnan bármikor lehetővé válik megkeresésem.
A munka megrendelése esetén a konkrét ismeretek alapján személyre (épületre) szabott árajánlatot készítünk és küldünk el Önnek.
Weblapunk címe:  www.madarmentesites.hu

Egyedi és azonnali megoldást ad a PigeonFree termékünk, mely spray kiszerelésben kapható. Párkányok, csövek, korlátok, csatornaszegélyek esetében ajánljuk, 18-24 hónapos védettséget ad. (E szernek lehetséges nagybani alkalmazása is, melyet cégünk szintén el tud végezni illetve más eszközzel lehet kombinálni is.)
355 ml 4.100,- Ft = kb. 10 m hosszúság védelmére (30 mm szélességben)
710 ml 7.500,- Ft = kb. 20 m hosszúság védelmére (30 mm szélességben)
1 kartonban 12 db van, ha ekkora mennyiséget rendel, csak 10 db-ot kell kifizetnie. Az összegek a postaköltséget már tartalmazzák.
PigeonFree oldószer spray 532 ml: 3.590 Ft/db

Referenciák: Cora, Auchan, Tesco, Metro, Interspar áruházak, MOL Rt. Százhalombatta és Zalaegerszeg, Hungamix Kft., Csepel Szabadkikötő, Gresham Szálloda, lakás szövetkezetek stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top