Close

Tarlós: Helyre kell állítani a rendet a Városházán

Ostobaságnak nevezte a köztévé Ma Reggel című műsorában Tarlós István főpolgármester azt, hogy Kocsis István azért maradhatott a BKV élén, mert jó politikai beágyazottsága van, és Csányi Sándor OTP-vezérrel közös érdekeltségei vannak.

 

Miért lettünk volna bizalommal azokhoz az emberekhez, akik vezetésével a fővárosi cégek ügyészségi vizsgálatokig jutottak? – jelentette ki Tarlós István főpolgármester arra a felvetésre, hogy bizalmi embereit ültette a budapesti közszolgáltató cégek élére.

Ostobaságnak nevezte azt, hogy Kocsis István azért maradhatott a BKV élén, mert jó politikai beágyazottsága van, és Csányi Sándor OTP-vezérrel közös érdekeltségei vannak.

Ha ennyire csípi a szocialisták szemét Kocsis István, meg kell kérdezni, miért vitték oda Paksra, az MVM-hez és a BKV-hoz? – tette fel a kérdést Tarlós.

Nem ismerem azt az érzületet, hogy valakiről leszedjem a keresztvizet pusztán azért, mert a másik oldalhoz tartozott – mondta a főpolgármester annak kapcsán, hogy az egyik cég élére egy olyan személyt nevezett ki, akit korábban a jobboldal titkosszolgálati múltja miatt támadott, ráadásul ellenezte az ő díszpolgárrá választását Óbudán. Tarlós leszögezte: dr. Pető Györgyöt nem politizálni vittem be a Városházára, hanem azért, hogy amihez ért, a rendet és a fegyelmet helyreállítsa. Akinek nem tetszik, az a saját szociális problémája.

(hirado.hu-fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top