Close

A szórakozás garantált

Néhány napra Budapestre költöznek a teniszvilág egykoron, s jelenleg fénylő csillagai. A Papp László Sportaréna tárt karokkal várja az ütős sportág legnevesebb képviselőit és azokat is akik csak szemmel ütik vissza a szervákat. Kérdezhetnénk, miért ez a nagy felhajtás? Hát a Tennis Classics gála miatt, amit évről évre megrendez fővárosunk, s ami iránt az érdeklődés a mai napig töretlen. 

Beszéljünk a sztárokról, hisz mindenki rájuk kíváncsi. A gyermekek biztosan mindent megtesznek majd azért, hogy Robin Söderling vagy Tomas Berdych közelébe férkőzhessenek egy-egy autogrammért. Az apák, anyák vagyis az idősebb korosztály képviselői is „be lesznek sózva”, s biztosan izgalommal várják majd a hétvégi mérkőzéseket. Hogy mindenki jól járjon, a „nagyoknak” lehetőségük lesz a régmúlt klasszisaival találkozni a Papp László Sportarénában. Nem is csoda, hisz olyan nagyságokért, mint a hétszeres Grand Slam győztes Mats Wislander, a csehek nyolcszoros Grand Slam bajnoka Ivan Lendl, vagy a teniszbűvészként ismert iráni Mansour Bahramiért megéri feláldozni október utolsó hétvégéjét. 
A számok magukért beszélnek. 5500 férőhelyből már alig hétszáz szabad hely maradt, ebből is látszik hogy óriási népszerűségnek örvend a „teniszfesztivál” Magyarországon. Aki szeretné megtekinteni az egészen különleges programot, az siessen hisz vannak még jegyek, de természetesen az sem mindegy hogy melyik sorból nézzük végig a mérkőzéseket. A szombati műsor 15 órakor kezdődik. Elsőszámú női teniszezőnk Szávay Ágnes és a világranglista hetedik helyéig is eljutó Temesvári Andrea játszik majd egymással. Utána következik a Wilander-Lendl ütközet. Az est csúcspontját a Berdych-Söderling mérkőzés adja majd. A Tennis Classics, Bahrami bemutatójával zárul. Az biztos, hogy a klasszisok nem maradnak adósak a szemet gyönyörködtető tenyeresekkel, fonákokkal, szervákkal és röptékkel. Mit is mondhatnánk? A szórakozás garantált! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top