Close

A focisták is segítenek

Fotó: Czerkl Gábor

Nemcsak a futballpályán lehet számítani a labdarúgókra! A magyar válogatott tagjai tisztában vannak azzal, hogy a Devecseren és Kolontáron történt szörnyű katasztrófa áldozatainak minden forintra olyan nagy szüksége van, mint a falakenyérre. Ezért a pénteki, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn befolyt összeget a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak ajánlja fel a Magyar Labdarúgó Szövetség. 

A San Marino elleni mérkőzés a Puskás Ferenc stadionban kerül megrendezésre. Az összecsapás 19 órakor kezdődik, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség a bejáratoknál a találkozó előtt pénzgyűjtő urnákat helyez majd el azon drukkerek részére, akik a jegy árán felül is adakoznának a bajba jutott falvak lakosainak. 
A devecseri klub is kilátástalan helyzetbe került, mivel a pálya gyakorlatilag használhatatlanná vált. A futballisták felszerelései mind az iszapba vesztek, ezért a klubnak nagy segítség lenne, ha labdákkal, mezekkel és egyéb kiegészítő felszerelésekkel segítenének a bajba jutott csapaton. Tegyünk azért, hogy a devecseri és kolontári polgárok újra emberhez méltó körülmények között élhessenek! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top