Close

Színházi vetélkedő

A budapesti Katona József Színház, az Örkény István Színház és a Radnóti Miklós Színház színházi vetélkedőt hirdet budapesti, vidéki és határon túli középiskolások számára.

 
A vetélkedőre olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a színház és a drámairodalom iránt. A jelentkezők a tanév során 3 alkalommal 1-1 feladatsort kapnak (e-mail-ben vagy postai úton), amelyben kreatív gyakorlati feladatok (jelenetírás, plakátkészítés, díszlet- és jelmeztervezés stb.), illetve elméleti kérdések szerepelnek. A feladatsorokat a színházak művészei állítják össze és a megoldásokat is ők értékelik pontozással.
     A vetélkedő utolsó fordulójaként 2011 tavaszán döntőre kerül sor a Radnóti Miklós Színházban, a legjobb eredményt elért csapatok részvételével és a színházak művészeinek közreműködésével. A jelentkezés ingyenes, és a vetélkedőn eredményesen szereplő csapatok értékes nyereményekben részesülnek. A legjobb részeredményeket és egyedi megoldásokat külön díjazzuk.
    A vetélkedőre 3-6 fős csapatok jelentkezését várjuk. Jelentkezni interneten keresztül lehet a vetelkedo@radnotiszinhaz.hu címen, illetve postai úton, a Radnóti Miklós Színház Titkárságán, a 1065 Budapest, Nagymező u. 11.  címen.
Mindkét esetben mellékelni kell a kitöltött nevezési lapot, amely innen tölthető le.
Jelentkezési határidő: 2010. október 18.

További információ a Radnóti Miklós Színház titkárságán, a +361/ 342-0188-os számon kapható.

Jelentkezési lapot postai úton és e-mail-ben egyaránt elfogadunk. 

A jelentkezési határidő: 2010. október 18.

Cím:
Radnóti Miklós Színház
1065 Bp. Nagymező u. 11.
Telefon. +361/ 342 01 88
E-mail: vetelkedo@radnotiszinhaz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top