Close

Állítsuk meg együtt a Fidesz önkényuralmát!

Az MSZP felszólít minden, a normális hétköznapok mellett elkötelezett magyar embert, hogy vasárnapi szavazatával támogassa a szocialista párt jelöltjeit, hiszen a Fidesz önkényuralmi törekvéseivel szemben már csak egy erős baloldali önkormányzati közösség teremthet ellensúlyt.

Múlt héten még attól volt hangos a sajtó, hogy Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára Tiszavasvárin egy fideszes támogatást élvező független polgármesterjelölt mellett kampányolva azt mondta: „a Magyar Honvédség Rozgonyi Attila mellett áll”.


A hétvége „műsora” már az volt, hogy egy, a nagyvárosok fideszes polgármesterjelöltjeinek közreműködésével készített kampányfilmen két egyenruhás járőr tiszteleg Bóka István balatonfüredi kormánypárti városvezető-aspiránsnak.

Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor és társulata nem tanult a múlt század rossz emlékű hatalomtechnikáinak kudarcából, hiszen a hadsereg után a rendőrséget is bevetette a demokratikus erők ellen az önkormányzati választási kampányban.

A Magyar Szocialista Párt ezért felszólít minden, a demokrácia, a normális hétköznapok mellett elkötelezett magyar embert, hogy vasárnapi szavazatával támogassa az MSZP jelöltjeit, hiszen a Fidesz önkényuralmi törekvéseivel szemben már csak egy erős baloldali önkormányzati közösség teremthet ellensúlyt!

 

forrás: 168 óra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top