Close

Magyar-orosz ingatlan-együttműködés

1990 óta nem irt alá ilyen magas szintű ingatlanszakmai kölcsönös együttműködési megállapodást az orosz és magyar ingatlanos szervezet mint most  2010 szeptemberében a Proestate szentpétervári ingatlankonferencián.
A 22 fős magyar delegációt az orosz szervezet vezetői fogadták Szentpéterváron. Alexander Grishin és Pavel Goncharov mint a (Russian Guild of Real Property Managers and Developers) orosz ingatlankezelő és fejlesztő szövetség vezetői  valamint  dr Fábián Árpád MIGSz alelnök és dr Németh Miklós  főtitkár jegyzik a két szervezet oktatási ,konferencia illetve közös  szakmai szemináriumok szervezésére megkötött megállapodását.
A Russian Guild of Property Managers and Developers a legjelentősebb üzleti partnereket tömöríti az orosz ingatlanpiacon. A két szervezet a CEPI(Európai Ingatlantanács) ernyője alatt találkozott ,amikor  a  finn és az orosz üzleti életben is jól ismert , -egyébként a CEPI elnöki posztját betöltő Timo Multanen-  létre hozta a két szervezet  együttműködését Koppenhágában.
A szeptemberi ingatlanos seregszemlén a legjelentősebb orosz és finn ingatlanfejlesztő illetve kezelő cégek mutatkoztak be. Az orosz városok Szentpétervár,Omszk,Perm,Rosztov Jekatyerinbug melett  a világ valamennyi országában fejlesztő cégek is bemutatkoztak. A MIGSZ régi partnere a FIABCI orosz tagozatának elnökasszonya Tatiana Rodionova adta át a világszervezet minősitéseit az orosz városoknak.
Több fejlesztés Moszkvában illetve Jekatyerinburgban nyert. A birálóbizottság elnöke a magyar Gönczi László volt. Több orosz magas rangú politikus igy Matvienko polgármester asszony nyitották meg a konferenciát , mely különleges helyszínen a Lenexpo területén nyilt meg.
Részt vett a konferencián Randy Woodbury az IREM(Amerikai Ingatlanszövetség) elnöke is ,aki a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének meghívására   Budapestre látogat és konferenciát tart a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában  október 1-jén

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top