Close

Szarkával üzent a Jobbik

A jobbikosok egy kalitkába zárt szarkát is vittek magukkal a Városházára, szerintük ez azt szimbolizálja, hogyan fogják elszámoltatni a „politikusbűnözőket” . Staudt Gábor péntek délután kettő óra után leadta a kellő számú ajánlószelvényt, állítása szerint több mint 33 ezer darabot hozott magával egy bőröndben.  – adja hírül az Origo hírportál.

A Jobbikról lehet sok mindent elmondani, csak azt nem lehet állítani, hogy ötlettelenek lennének. Telibe találtak a szarkával és a ketreccel is. A média híradásait hallgatva furcsa kettősséget lehet látni:

 Részletesen beszámolnak az éppen aktuális ügyekről, amelyekről a Ring Magazin is naponta hírt ad. Viszont, amikor megszólaltatják a politikusokat, akkor sok esetben szemérmesen hallgatnak a városházán történtekről.
Legutóbb az ATV-n hosszú ideig beszélgetett Kálmán Olga Demszky Gáborral, akinek minden második mondatában benne volt az, hogy ő fél! Mint mondta: „a mai rendszer olyan, mint a Kádár rendszer volt, csak narancs színben átfestve: mindkettőt a félelem légköre jellemzi”.

Sajnos, hiába vártam a kérdést: a városházi korrupciós botrányok kapcsán, közvetlen munkatársainak letartóztatása után, vajon nem fél főpolgármester úr a számonkéréstől, attól, hogy senki, még a bíróság sem fogja elhinni, hogy Ön semmiről nem tudott, nem hallott!? Vagy, ha mégis ilyen naiv, tudatlan, hozzá nem értő volt, akkor a botrányok kipattanása után miért nem mondott le azonnal?

Ön híresen demokratának vallja, hirdeti magát. Senki nem hívta fel a figyelmét arra, hogy tőlünk nyugatabbra nincs még egy demokrácia, amelyben, ha csak a korrupció gyanúja felmerül, akkor már az illető maga vonja le a konzekvenciát és lemond.

De ne legyünk elfogultak az ATV-vel, hiszen a Magyar 1 péntek reggeli beszélgetésén a szerkesztők mindent megkérdeztek Tarlós Istvántól, csak azt nem, hogy miképpen kíván fellépni a Városházát és annak cégeit elborító korrupció ellen!

Vajon meddig kell várnunk, erre a kérdésre?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top