Close

CEP Expo: idén újra!

A 2010 október 27.-28.-án – immár második alkalommal – megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo az energiahatékony építés és felújítás területéről, valamint a legújabb termékekről, technológiákról nyújt áttekintő képet, így segít megtalálni az energiahatékonyság megvalósításához szükséges innovációkat. Helyszín: Budapest, Europa Hotels & Congress Center.
A rendezvény tematikája idén kibővült és kiemelten foglalkozik az energiahatékony építés és felújítás; az intelligens épületek, az épületautomatizáció, valamint a passzívházak és felújítás passzívház komponensek témájával.

Meghatározó védnökök és szakmai partnerek
A rendezvény fővédnöki tisztét Bencsik János államtitkár tölti be, míg Olajos Péter helyettes államtitkár szakpolitikusi védnökként a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek közreműködésével vesz részt a kiállításon és a konferencia tematikák összeállításában. Szakmai partnereink között tudhatjuk többek között a Magyar Passzívház Szövetséget, a Magyar Épületgépészek Szövetségét, valamint a Magyar Építőanyagipari Szövetséget.

A rendezvényre 800 szakmai látogatót; 300 konferencia résztvevőt várunk és a kiállítók közel 500 m2-en mutathatják be termékeiket és az innovatív megoldásokat.

A 2010-es CEP®-re már bejelentkezett kiállítók

Bauland Kft., Isocell, Jüllich Glas Solar Kft., AERECO Légtechnika Kft., STO Építőanyag Kft., NILAN Légtechnika Kft., KT-Electronic, Bitel Kft., Thoma Holz, ELMŰ, valamint a Masterplast Kft., Honeywell


Szakmai konferenciák különböző témákban

A rendezvény keretein belül 2 szakmai konferencia kerül megrendezésre: Az első napon a MAPASZ-szal együttműködve rendezzük meg a passzívházak minősítéséről és minőségbiztosításáról szóló konferenciát.  A második napon a Nemzetgazdasági Minisztérium energetikai és otthonteremtési államtitkársága szakmai támogatásával és részvételével tervezünk egy konferenciát középületek, közintézmények energiahatékony felújítása és az ehhez kapcsolódó legfontosabb új pályázati tudnivalók bemutatásával.

A passzívház konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara tagjai 2+1 akkreditációs pontot kapnak. A Magyar Mérnöki Kamaránál a programok akkreditálása folyamatban van.

A konferenciák rövid leírását már olvashatják honlapunkon és van lehetőség regisztrálni is. További információkat olvashatnak a rendezvényről a www.cep-expo.hu oldalon.

Szeretne részt venni Magyarország passzívház kiállításán? Amennyiben igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-225-2143-as telefonszámon vagy kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat. REECO Hungary Kft. |   H-1123 Budapest, Győri út 20.   | Tel:  +36-1-225-2143 |   E-mail: info@cep-expo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top