Close

Épül a Sziget

Már csak négyet kell aludni, és augusztus 11-én kezdődik végre a 18. Sziget Fesztivál. Az öt napos rendezvényen tiszteletét teszi a Faithless, a Gwar, a Muse, a Paradis Lost, és az Iron Maiden, hogy csak néhány nagy nevet említsünk a megszámlálhatatlan fellépő sztárok közül.

Idén is lesz mínusz 1. és nulladik nap. A mínusz 1. napon a Kispál és a Borz tart búcsú koncertet 19 órai kezdettel. A nulladik napon a Reggae örömünnepen örömködhetünk 15 órától egészen este fél tízig. Ezen a napon Cseh Tamás emlékkoncert is lesz, melyen többek között a Quimby, Péterfy Bori & Love Band és a Heaven Street Seven is közreműködnek. És még mindig nincs vége! A nulladik napon, az Amfiteátrum színpadon 14 órától kezdődik a II. Magyar Jazz Napja. Tehát elmondhatjuk, hogy a szervezők igazán mindent megtettek, hogy a szigetlakókat ráhangolják a fesztiválra.


Egyelőre azonban még csak épülnek azok a színpadok, amiket a hazai- és külföldi zenei élet nagyágyúi koptatnak majd. A fesztiválra való ráhangolódás kezdeteként lássuk, hogyan is épül be az Óbudai-sziget, és kikre tombolhatunk majd a színpadok előtt. Az itt bemutatott képek a sziget.hu honlapon tekinthetők meg, ahol rengeteg további képet találni a fesztivál helyszínének beépítéséről.

 

{vsig}eletmod/epul_sziget{/vsig}

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top