Close

Orgia, az új lengyel tinijáték

Európában Lengyelországot tartják a „legkatolikusabb” országnak és abortuszra is csak akkor van lehetőség, ha erőszak, vagy vérfertőzés történt. Néhány kíváncsi fiatal hormonja azonban mindezt semmibe vette.

A lengyelországi Ostrod városában a 14 és 16 év közötti általános iskolás gyerekek újfajta szórakozást találtak ki maguknak, ami persze annyira megtetszett nekik, hogy azután többször is megismételték. A játék neve: Orgia. A lényege a következő: A lányok meztelenre vetkőznek, lefekszenek a padlóra, úgy alkotva egy kört, hogy a fejük összeérjen. A fiúk pedig végigmennek az összes „játékoson”. A nyertes az lesz, aki a legtovább és legtöbbször bírja a szexet. A résztvevő lányok közül 5 teherbe esett, 2 pedig már állítólag meg is szült. Az ügy természetesen nagy botrányt kavart Lengyelországban.

Viszont a nemrégiben kifejlesztettek egy számítógépes szoftvert, aminek pont az a célja, hogy a gyengébbik nem fiatal képviselőinek gondolkodását szexmentesítse. A program digitális babákat használ a felhasználók megjelenítésére. Vagyis, a felhasználók egy speciális ruhába, úgynevezett mocap jelmezbe bújnak, és ennek következtében saját testükkel mozgathatják saját virtuális énjüket. A játék alapötletét az adta, hogy a lányokat megpróbálják mindenféle korhatáros, illetve káros dologra rávenni, legyen az szex vagy drog. A játékban azért jár a pont, ha nem hagyják magukat manipulálni. Az biztos, hogy a program nem lesz közkedvelt a fiúk körében, kiváltképp, ha hatékonynak is bizonyul. A játék a tervek szerint jövőre készül el.

Nos, mint azt már a bibliai Évától is tudjuk, a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Egy tinédzsernek pedig minden az, ami azzal a „nem szabad!” és a „Majd megtudod, ha nagyobb leszel” kezdetű mondatokkal kezdődik. Reméljük, nem az ellenkezőjét fogja kiváltani az új fejlesztés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top