Close

Macskák Világnapja Horváth Lajossal és Liszka Rolanddal

Igencsak illusztris társaságban tölthették a jeles napot a Kápolnai Macskaárvaház kis mentvényei, hiszen egy olimpiai bajnok, valamint európai első autóversenyző/motoros páros dögönyözte őket.

A kápolnai állatvédő találkozónk Rózsa Norbert olimpiai bajnok mellúszó, mellett Kiss Norbert kamion EB-győztes, Horváth Lajos „Laller” tereprali Európa-bajnok, valamint a Laller Racing Dakar Team legifjabb tehetsége, Liszka Roland is jelen voltak. Ha már egybegyűlt ez a remek társaság, nem kevés eleséggel és adománnyal is készültek a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány állatainak. Mint mindig, ezúttal is élmény volt a szőrmókok közelsége, amit Laller így kommentált:

„A Bóday Pál kuratóriumi elnök által építgetett mozgalom egy valódi „olvasztótégely” a sportolók között. Itt a motorsportok iránti rajongásunk és elköteleződésünk mellett az állatok iránti szenvedélyünket is kiélhetjük, és valami jót cselekszünk. Fantasztikus érzés a sok macsekkal lenni, feltöltődöm és megnyugszom közöttük. Természetesen nem csupán kapni érkezünk, minden alkalommal igyekszünk adni is valamit a cicusoknak, valamint összetartásunkkal jelezni, hogy kiállunk a felelős állattartásért, és az állatok jogaiért. Számomra minden ilyen alkalom egy új tanulság, egy új élmény, ezért is invitáltam meg Liszka Roland csapattársamat is.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=CKDoA6l89SQ&t

A nemrégiben még a Papp László Sportaréna őrjöngő tömege előtt motorozó fiatal klasszis Liszka Roland nem is csalódott, hamar levették őt is lábról a csíkos kis jószágok:

„Nekem ez itt az első alkalom, de nagyon jól éreztem magam. Különleges élmény, hogy ilyen nagy nevű közéleti személyiségekkel, sportolókkal, pilótákkal együtt hívhatom fel a figyelmet az állatvédelemre, és az állatvédők munkájára. Megtisztelő a meghívás, amit ezúton is szeretnék megköszönni Lallernek, a srácoknak pedig azt, hogy úgy fogadtak, mintha minden egyes nap ide járnék. Először voltam itt, de biztos, hogy nem utoljára!”

Shares
scroll to top