Close

Az éltető fény

A szép napfényes október után lassan csak-csak bekopogtatott az ősz, és a hideggel, köddel otthonunk komorabbá, barátságtalanabbá válik. Ezt orvosolandó, ajánlunk egy sor lenyűgöző függő-lámpát, életre keltve lakberendezési tárgyainkat.

A fény amúgy is kulcsfontosságú e havi számunkban, megmutatjuk, hogy különböző anyagokkal, textúrákkal és színekkel kombinálva mennyi lehetőséget teremt, ahelyett, hogy e válságos időben költözésen vagy bővítésen gondolkodnánk. Már akár az ünnepekre is figyelemmel, összeállítottunk egy-egy oldalt kedvenc konzolasztalainkból, továbbá kis méretű, praktikusan ággyá is alakítható kanapékból, amelyekkel még szerethetőbbé, kényelmesebbé tehetjük otthonunkat. Ebben a hónapban kivételesen öt lakásba látogatunk el, amelyeket bizonyára sokan szívesen elfogadnánk. A galériás, kisebb alapterületű hazai vagy a színekkel tűzdelt angol és francia lakásbemutatókban közös elem az ikonikus és karakteres dizájndarabok keveredése, egyediséggel ruházva fel őket. Sarah és Lee windsori családi háza például mindennel rendelkezik, amit a hűvösebb napokon látni szeretnénk: merészen sötét falú kényelmes nappali, fatüzelésű kályha, ultra vagány konyha-étkező, remek kertkilátással. Inspirálódjunk!

Szakértőink ezúttal is kurrens témákkal foglalkoznak: hogyan tegyük akadálymentessé a lakást rászoruló családtagunk életének könnyítésére, összefoglaljuk a hasznos tudnivalókat a padlófűtésről, végül szólunk a társasházi jogvitákról. Jó olvasást kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

www.amiotthonunk.hu

Shares
scroll to top