Close

Texasi minta, avagy miért veszélyes a Biblia?

Texas államban egy új törvény értelmében betiltják a  Bibliát az iskolai könyvtárakban. Az mno.hu forrásai szerint minden olyan könyvet ki kell venni a  könyvtár állományából, melyre panasz érkezett. Elgondolkodtató ki az a gazember aki a Bibliára szót emel?

Míg a nagy monstrum multik szivárványos logóval hirdetik a szodómiát, és a nyílt elfogadását mindennek ami aberrált, visszás, fajtalan és gusztustalan, szinte kötelezővé teszik az embereknek, lenyomják a torkunkon, hogy már nem csak outdated, azaz régi vaskalaposságra vall mindaz, amit még konzervatív eszményeink szerint hiszünk a  világról s a férfi és nő szerelméről, hanem kifejezetten mi lennénk az aberráltak, mert nem vagyunk hajlandóak saját nemünkkel közösülni, annak ellenére sem, hogy mesekönyvekben is hirdetik az ezirányú igét, s fajtalanságra okítják gyermekeinket (sicc! köszönet Dúró Dórának amiért ez ellen szót emelt!), nonkonformisták és magányosak maradunk ebben a tömegben, ahol a Biblia, Isten szava a bűn maga.

Miféle elme és miféle magatartás képes ilyet tenni?!

A törvény felülbírálására még van lehetőség állítások szerint, azonban továbbra is tartja magát Texas ahhoz, hogy minden könyvet ki kell emelni a közoktatásból, melyre panasz érkezik. Tehát Isten szava panaszt érdemel, s a bibliai útmutatás, köztük a kereszténység vagy éppen a Tíz Parancsolat kirekesztő és ellenszenves, ugye?

Forrás: mno.hu

Shares
scroll to top