Close

Oláh Gergő már felkészült a grillszezonra

Oláh Gergő régi vágya már teljesült: olyan helyen laknak családjával, ahol a ház mögötti óriási kertben a gyerekek játszhatnak, és gondtalanul élvezhetik az udvar nyújtotta örömöket. Ám egy ilyen helyen mindig van mit alakítani: feleségével, Nikivel úgy döntöttek, hogy a kert egy részére térkövet telepítenek, ami remek lehetőséget ad a grillezőszett felállításához is. A tervezésben és a mintázat kiválasztásában Gergő segítsége a Semmelrock megújult applikációja, a GardenVisions volt.

A nyár beköszöntével egyre inkább hangsúlyos szerepet kap a kert, hiszen a kellemes napsütés számtalan indokot szolgáltat arra, hogy inkább a szabadban töltsük az időnket: grillezhetünk, élvezhetjük egy pohár ital társaságában a naplementét, vagy nézhetjük a gyerekeket miközben felszabadultan játszanak az udvaron. Viszont a felhőtlen örömök élvezéséhez szükség van előzetes tervezésre is: Oláh Gergő már régóta szeretetett volna a saját kertjében egy olyan helyet, ahol a családjával együtt sütögethet, vagy a gyerekek ugróiskolázhatnak. Az átalakításhoz és a megfelelő burkolat kiválasztásához a Semmelrock megújult GardenVisions applikációja volt segítségére, ahol a díjmentes tervezői szolgáltatás keretében a kertről elkészített fotó alapján élőben látható a tervezett felülethez választott térkő vagy akár a fugahomok is.


A tervezés után a térkőgyártók piacán vezető szerepet betöltő Semmelrock csapata több, mint 60 éves szakértelemmel a háta mögött hozzá is látott a munkálatokhoz, szem előtt tartva a modern dizájnt és az igényes és harmonikus megjelenést.
„Számomra rendkívül szimpatikus volt a Semmelrock szakértelme és ügyfélközpontúsága: minden kívánságunkat teljesítették, a hatalmas választéknak köszönhetően pontosan olyan lett az udvarunk, amilyennek megálmodtuk. Fontos szempont volt nálunk a fenntarthatóság is, ami a Semmelrock vállalati stratégiájának is szerves része.” – fogalmazott az énekes.
A Semmelrock termékei, a térkövek és lapok, kerítések és falazatok, lépcsők, szegélyek és egyéb kiegészítők különböző felületekkel, számos színben és méretben elérhetők, hogy mindenki számára azt a megfelelő dizájnt nyújtsa, amit megálmodott a kertjébe.

A Wienerberger csoporthoz tartozó Semmelrock koncepciótervező alkalmazása ezen a linken elérhető: https://www.wienerberger.hu/termekek/semmelrock-terburkolat/szolgaltatasok/koncepciotervezes.html

A kerttervező applikáció pedig a Play és App Storeban is elérhető: https://www.wienerberger.hu/termekek/semmelrock-terburkolat/szolgaltatasok/semmelrock-ajanlatok/gardenvisions.html

Shares
scroll to top