Close

Liszka Roland: Újabb komoly győzelem EnduroCrossban

A Laller Racing Dakar Team fiatalja egyre jobban formába lendül, az elmúlt hétvégék sikerei után újabb tarolást mutatott be. Roland ezúttal Kiskunfélegyházán pattant nyeregbe, és aratott ellentmondást nem tűrő győzelmet.

A váci versenyző erős formájában nagyrészt könyvelhet el a Horváth Lajos „Laller” és a Laller Racing által adott profi háttér, melynek során a pilótának lényegében csak az edzésekre, és a megmérettetésekre kell koncentrálnia. Ehhez jön hozzá a #78-as rajtszámú sportoló friss tehetsége, elszántsága és munkabírása, amely most újabb sima elsőséget hozott:

„Nem titkoltan a győzelem reményében utaztunk el Kiskunfélegyházára, ahol minden a szánk íze szerint alakult. A verseny lényegében nyugodtan zajlott, egy nem rossz rajtot követően harmadikként jöttem el a mezőnytől, majd sikerült gyorsan előre lépnem, a kör végén pedig már elsőként fordultam. A futam túlnyomó részében már csak arra koncentráltam, hogy minél nagyobb előnyt építsek ki, és a koncentráltan, hibák nélkül hozzam be a motorom. Ez sikerült is, így a királyszentistváni forduló után újabb összetett sikert ünnepelhettünk. Nagyon örülök az eredménynek, de még bőven van mit tenni: a dupla siker ellenére még nem vezetjük a bajnokságot, és ebben a Tamásiban történt nullázásom a ludas. A feladat adott, a következő hétvégéken szeretnék a tabellán is felérni a csúcsra.” – nyilatkozta a remek győzelem után motiváltan Liszka Roland.

A piszkosul tehetséges motoros a következő hétvégéken sem pihen, Nagytarcsán vesz részt Enduro versenyen, majd egy másik kedvenc szakágában, motocrossban fog rajthoz állni Tápióbicskén. A Rolanddal és a Laller Racing Dakar Teammel kapcsolatos friss hírekért kövessétek a RaceVloggers Facebook oldalát. 

Shares
scroll to top