Close

Izgalmas hétvége előtt a New Times Racing csapata

A New Times Racing több versenyzője is rajthoz áll a MAMI kupa idei, első fordulóján a Kakucs Ringen.

A versenysorozat kiírásában 5 kategória olvasható, ebből 4 mezőnyében rajthoz is áll legalább egy NTR-es versenyző. Az YT125 4T mezőnyében 3-an is motoroznak majd, Borsándi Botond, aki nagyon boldog, hogy végre motorra ülhet és szeretne a dobogón végezni. Hasonló érzésekkel vág neki a hétvégének Kamen Popov és Papp Kevin is.


Az YT 125 2T-ben, vagyis a kétüteműek kategóriájában Kanyó Dániel köröz majd, aki reméli, hogy megfelelő körülmények lesznek, továbbá, hogy a befektetett munka és idő mennyiségét tükrözni fogják az eredmények.


A Classic kategóriában Ochtinszki László küzd majd. Ő is bízik abban, hogy nem fog aláhullni csapadék a hétvégén, illetve, hogy a vasárnapi versenyen ki tudja hozni magából és motorjából a legtöbbet.



A hétvége betétfutamában az SSP300-as gépek állnak majd rajhoz, amelyben szintén képviselteti magát a csapat, Ádám Róbert személyében, aki már túl van az idei első, éles megmérettetésén, ugyanis az Országos Bajnokság első fordulóján felállhatott a dobogó második fokára.

A fenti sorokban olvasható, hogy az egész csapat, a versenyzők, szülők és a csapatvezetés is nagyon várja a megmérettetést. Csanádi Eszter örülne, ha a legtöbb versenyzője dobogóra tudna állni a Kakucs Ringen. Mivel mindenki ment már ezen a pályán hasonló technikával, így nyomon követhető lesz a fejlődésük, ez pedig elengedhetetlen az egész éves jó teljesítményhez. Írta: Háfra Zsolt / New Times Racing sajtófőnök

Shares
scroll to top